Război în Ucraina (Война в Украине)

Toți Z și V-patrioții – în fugă spre Finlanda! Cum reacționează rușii la mobilizare?

Recent Putin a anunțat mobilizare „parțială” în Rusia. Să vedem cum au reacționat rușii la această decizie a comandantului superior.

Rușii caută pe Google cum să-și rupă mâna în condiții casnice

Nu, nu este o glumă. Căutările pe Google pentru „cum să rupi o mâna acasă” sau „cum să rupi o mână” au explodat în Rusia după ce Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială a populației pentru războiul din Ucraina.

Președintele rus a spus că doar rezerviștii vor fi recrutați în baza decretului intrat în vigoare miercuri, iar ministrul apărării, Serghei Șoigu, care a vorbit după discursul lui Putin, a declarat că în jur de 300.000 de oameni cu „experiență militară anterioară” vor fi mobilizați în primă fază, transmite sursa.

La scurt timp după cele două intervenții, căutările pe Google cu „как сломать руку в домашних условиях” sau „cum să rupi o mâna acasă” și „как сломать руку” – „cum să rupi o mână”, au explodat în toată Rusia, iar lumea se gândește acum că rușii ar putea recurge la gesturi extreme pentru a evita războiul din Ucraina.

Z și V-patrioții ruși formează rânduri de zeci de kilometri la hotarele cu Finlanda

Considerăm că comentariile sunt de prisos aici – poze atașate mai jos. Se pare că o parte din cei care timp de 7 luni tăceau în privința agresiunii Federației Ruse acum nu fac decât să…fugă?!

Putin estimează prețul unei vieți a unui rus la…205 mii ruble

Viața nu are valoare? Hmmm, posibil, doar că nu în Rusia. Rușii mobilizați vor primi 205.000 de ruble pe lună sau mai mult, a declarat astăzi comisarul militar al Iakutiei.

#mobilizare #rusia #război #Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button