Analize și opiniiInternaţional

Trump: Rusia nu va fi un inamic dacă Statele Unite sunt conduse de un „președinte inteligent”

Donald Trump a spus că dacă Statele Unite au un „președinte inteligent”, atunci țări precum Rusia, China și RPDC vor înceta să mai fie inamici ale Statelor Unite, transmite sursa.

Trump a spus acest lucru în timpul unui miting de campanie în Virginia vineri, scrie European Pravda.

Adresându-se unei mulțimi de susținători, Trump a spus că aceste țări nu au „nu respect” pentru actualul președinte american Joe Biden.

„Avem dușmani externi – China, Rusia, Coreea de Nord, dar nu sunt cu adevărat inamici dacă am avea un președinte inteligent, nu vor fi dușmani, dacă avem un președinte inteligent, vor face lucruri minunate.

El a mai spus încă o dată că va putea rezolva războiul dintre Ucraina și Rusia după victoria sa electorală și că va face acest lucru chiar înainte de a intra la Casa Albă, deși nu a explicat cum.

Să reamintim că în timpul dezbaterii de joi, Trump a spus că condițiile propuse de șeful Kremlinului, Vladimir Putin, presupuse ca condiții pentru încheierea războiului declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei, sunt inacceptabile.

De asemenea, merită remarcat faptul că consilierii lui Trump i-au prezentat planul lor de a pune capăt războiului din Ucraina. Acesta prevede că Trump ar putea opri furnizarea de ajutor militar Ucrainei dacă refuză negocierile de pace, iar Moscova va fi avertizată că orice refuz de a negocia va duce la un sprijin sporit pentru Kiev.

Campania lui Trump a spus că prioritatea potențialului său al doilea mandat ar fi să pună capăt războiului dintre Rusia și Ucraina cât mai repede posibil.

#Trump #Rusia #relații #SUA

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button