Internaţional

Ambasada Republicii Moldova la Kiev monitorizează cu atenție evoluțiile din Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a emis un comunicat prin care anunță că se află în contact permanent cu partenerii țării noastre cu referire la situația de securitate din regiune.

Potrivit MAEIE, Ambasada Republicii Moldova la Kiev monitorizează cu atenție evoluțiile din Ucraina. La această etapă, Ambasada și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit, transmite sursa.

„În cazul evoluțiilor îngrijorătoare, misiunea noastră diplomatică dispune de planuri necesare de acțiuni. De asemenea, se menține legătura permanentă cu cetățenii moldoveni participanți la Misiune specială de monitorizare a OSCE în Ucraina și conaționalii care contactează ambasada pentru suport informațional”, anunță Ministerul de Externe.

Cetățenilor moldoveni aflați în Ucraina li se recomandă să urmărească cu prioritate anunțurile autorităților și informațiile oficiale difuzate de surse credibile.

Totodată, la necesitate, cetățenii Republicii Moldova pot contacta reprezentanța diplomatică la linia de telefon de urgență constituită și activă în regim de permanență (24/7): +38 068 384 2016 sau la adresa de email: kiev@mfa.gov.md.

#AmbasadaRM #Ucraina #MAEIE

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button