InternaţionalRăzboi în Ucraina

Trupele ruse au lansat șase rachete asupra Harkovului

În noaptea de 8 decembrie, trupele ruse au lansat șase lovituri cu rachete asupra Harkovului, a declarat șeful administrației regionale, Oleg Sinegubov. Centrul regional, potrivit acestuia, a fost concediat din complexul S-300, transmite sursa.

Două persoane au fost rănite: o femeie de 36 de ani, care a fost tratată la fața locului, și un bărbat de 25 de ani, care a necesitat spitalizare.

Au fost avariate clădiri de locuințe, o instituție de învățământ, un loc de joacă și aproximativ 20 de mașini, a scris Sinegubov, subliniind că vorbim „exclusiv despre obiecte civile”.

Comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene, la rândul său, a raportat și un atac rusesc cu rachete asupra regiunii Harkov, precum și un alt atac al dronelor rusești. Potrivit armatei ucrainene, dronele au fost lansate către ținte din regiunea Dnepropetrovsk. În total, în atac au fost implicate șapte drone de tip Shahed, cinci dintre ele au fost doborâte, a anunțat comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene.

#Harkov #rachete #război_în_Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button