Politică

Un deputat PAS răspunde celor care solicită plata integrală a facturilor

„Dacă doamna Tauber cunoaște vreo țară unde statul acoperă în totalitate facturile, eu aș fi curios să văd unde se întâmplă”.

Astfel răspunde deputatul PAS, Dorian Istratii, protestatarilor lui Șor, care solicită plata integrală a facturilor la gaz, căldură și electricitate. Potrivit acestuia, statul „ține cont de compensațiile pe care le oferă în facturi”. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 28 februarie a emisiunii Freedom” de la TV8, transmite tv8.md.

„În unele cazuri, compensațiile ajung chiar la peste 50%, aproape 60 la sută la gazele naturale. Statul ține cont de realitatea în care ne aflăm. Noi ne-am bugetat trei miliarde de lei pentru compensații, anul acesta – cinci miliarde de lei. 

Eu nu cunosc nicio țară în lume unde statul acoperă și achită în totalitate facturile. Dacă doamna Tauber, care a ieșit la libertate dubios din cauza deciziei judecătoriei, cunoaște vreo țară unde statul acoperă în totalitate factura la căldură, eu aș fi curios să văd unde se întâmplă acest lucru.

Noi venim cu diverse măsuri de suport al cetățenilor în această perioadă complicată și asta vom face și pe viitor”, a subliniat deputatul.

Cât despre care ar fi miza protestelor organizate de Partidul Șor, președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, crede că ar fi „destabilizarea situației, obținerea alegerilor anticipate și venirea la guvernare”. 

„Obținerea posibilității de a guverna îi va salva de urmărirea penală care este absolut convingătoare și de consecințe”, susține Gligor.

#deputat_PAS #plata_facturilor #Tauber

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button