Societate

Un moldovean a intrat cu mașina într-un râu din Italia: Cum a ieșit

Un bărbat din Republica Moldova, stabilit în Italia, ar fi pierdut controlul volanului mașinii în care se afla și a ajuns într-un râu. Cazul a avut loc pe 19 iunie, între comunele Polverara și Ponte San Nicolo.

Șoferul a reușit să iasă din apă de unul singur și a plecat acasă, fără să anunțe poliția despre accident. Vehiculul a fost recuperat a doua zi de salvatori, transmite sursa.

Potrivit presei italiene, incidentul a avut loc noaptea de 19 spre 20 iunie. Un automobil de model Peugeot, care circula la frontiera dintre Polverara și Ponte San Nicolo, a ajuns la un moment dat în râul Bacchiglione. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină. Odată ajuns la mal, acesta nu a sunat la poliție, a abandonat vehiculul și s-a întors acasă.

În dimineața zilei de 20 iunie, trecătorii au observat mașina aproape complet scufundată în râu și au solicitat intervenția salvatorilor și poliției. Mașina a fost recuperată din apă, ulterior constatându-se că nici o persoană nu se afla în interior. Salvatorii au efectuat căutări suplimentare în zonă, însă nimeni nu a fost găsit.

Oamenii legii au identificat și contactat proprietarul vehiculului. Acesta s-a dovedit a fi un cetățean al Republicii Moldova, stabilit la Polverara. Bărbatul a recunoscut că se afla la volan atunci când mașina a intrat în apă, însă nu a putut explica ce a provocat accidentul.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button