Politică

Un nou incident la protestul de la Parlament: O polițistă, agresată de o femeie. Versiunea Partidului Șor

Un nou incident în fața clădirii Parlamentului, acolo unde duminică, 18 septembrie, mai mulți simpatizanți ai Partidului Politic Șor și-au instalat corturi. O polițistă de la Inspectoratul de Poliție Buiucani, care se afla în serviciu la menținerea ordinii publice, a fost agresată de o protestatară, transmite sursa

Potrivit IGP, totul s-ar fi întâmplat marți dimineață, 20 septembrie. La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea cazului. Oamenii legii au pornit un proces penal. 

Reprezentanții Partidului Politic Șor, organizatorii acțiunii de protest, au însă o altă versiune a celor întâmplate și acuză IGP de intimidare. 

„În această dimineață,  o protestatară a fost agresată fizic și verbal de către femeie care trecea prin zonă. Aceasta a înjurat și bruscat o protestatară doar pentru faptul că aceasta din urmă a refuzat să fie filmată. Pe această cale, Partidul „ȘOR” îndeamnă autoritățile statului, în special forțele de ordine, să asigure protecția și dreptul oamenilor la proteste. De asemenea, îi îndemnăm pe oamenii care protestează să manifeste în continuare un comportament decent, să nu încalce ordinea publică și să conlucreze cu poliția”, se menționează într-un comunicat de presă al PP Șor.

Poliția îndeamnă cetățenii să-și exercite dreptul de a protesta pe cale pașnică, să nu admită provocări la violențe și încălcarea legislației, să se abțină de la acțiuni violente.

#Partidul_Șor #proteste #acțiuni_violente #IGP

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button