Politică

Usatîi, despre candidatul Stoianoglo: Nu voi participa la nunți politice

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, nu intenționează să susțină candidatura lui Alexandr Stoianoglo, propusă de socialiști, la funcția de șef al statului. Politicianul a declarat că nu mai dorește să participe la niciun fel de „nunți politice”.

El a făcut aceste declarații la emisiunea „Новая неделя” de la TV8, transmite sursa.

„Am propria mea agendă. În trecut am făcut greșeli de care îmi pare rău astăzi. Pentru unele a trebuit să cer scuze în fața cetățenilor. Nu vreau să mai particip la niciun fel de nunți – nici galbene, nici roz”, a subliniat Usatîi.

În același timp, liderul „Partidului Nostru” a recunoscut că s-a întâlnit cu Stoianoglo cu câteva zile înainte ca acesta să fie propus de Partidul Socialiștilor.

„Am vorbit cu el cam cu 4-5 zile înainte de anunțul lor. Mi-am exprimat părerea pe această temă. Am spus că ar fi mai corect să se adreseze tuturor, fără să fie asociat cu vreun partid. Mi-am exprimat părerea în legătură cu alegerile. Îl respect ca pe un om onest. De aceea m-am întâlnit cu el”, a precizat liderul „Partidului Nostru”.

Potrivit lui Usatîi, toate „problemele sale în politică” au parvenit după ce a sprijinit alți candidați la alegeri.

„Am spus că niciodată nu voi mai susține pe nimeni sau să mă opun cuiva. Dacă nu ajung în turul doi al alegerilor, cu siguranță nu voi îndemna pe nimeni să voteze pentru cineva. Această poziție nu se va schimba”, a conchis Usatîi.

Menționăm că, pe data de 8 iulie, Partidul Socialiștilor a anunțat că îl susține pe fostul procuror general Alexandr Stoianoglo în calitate de candidat neafiliat la alegerile prezidențiale. Liderul PSRM a îndemnat opoziția să susțină această candidatură. Cu toate acestea, propunerea nu a găsit încă o susținere largă.

#Usatîi #Stoianoglo #candidat

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button