Societate

„Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!” – Campanie de vaccinare, lansată de Primăria Municipiului Chișinău

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Asociația MĂR, în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău, lansează campania de vaccinare: „Vaccinează-te pe Nou, ca să sărbătorim pe vechi!”. Sursă.

„Prin acest gest, ne reconfirmăm susținerea pentru lucrătorii medicali, care de la începutul pandemiei luptă pentru viața fiecărui pacient. Îndemnăm cetățenii să se vaccineze acum, ca să poată păși în siguranță în noul an și să poată petrece sărbătorile de iarnă alături de oamenii dragi”, menționează reprezentanții MĂR.

În fiecare weekend al lunii decembrie, autobusul vaccinării va staționa în mai multe sectoare din oraș, între orele 11.00 – 18.00, lângă restaurantele partenere:

# 4 – 5 decembrie – bd. Mircea cel Bătrân 4/6;

# 11 – 12 decembrie – bd. Dacia 21/1;

# 18 – 19 decembrie – str. Alba Iulia 23;

# 25 – 26 decembrie – bd. Moscova 17/4.

Restaurantele partenere pentru zilele de 4 și 5 decembrie sunt: Trattoria della nonna, La Mămuca, Torro Burgers, Wurst, MuzCafe. Localurile partenere pentru celelalte zile vor fi anunțate pe această pagină de Facebook.

„Ne propunem să le oferim persoanelor care au decis să se vaccineze în cadrul campaniei susținute de către MĂR, bonuri de consum în localuri. Aceștia pot folosi bonurile oferite pentru a lua la pachet produsele/bucatele menționate în bon sau pentru a le consuma în spațiile exterioare ale localurilor. Îi încurajăm pe toți să fie responsabili, de fiecare din noi depinde cât de repede se va termina această pandemie și cât de repede vom reveni la normalitate”, mai adaugă reprezentanții MĂR.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button