Război în Ucraina

Valsul de adio printre ruinele unei școli distruse de ruși: Absolvenți din Harkiv au dansat și s-au pozat în ținute de bal

Absolvenții uneia dintre numeroasele școli distruse de bombardamentele rușilor la Harkiv au decis ca, în ciuda tragediei războiului, să organizeze o ceremonie de final de an școlar, chiar printre ruine, transmite sursa.

Este vorba despre 10 absolvenți ai școlii 134 din Harkiv, care a fost distrusă complet de atacurile rușilor la sfârșitul lunii februarie 2022.

Ei și-au luat rămas bun de la școală, dansând un vals printre ruinele clădirii. Părinții au fost și ei prezenți la ceremonia emoționantă.

Nu a lipsit nici ședința foto: o fată s-a pozat într-o superbă rochie de seară printre dărâmături, contrastul dintre frumusețea tinerei și imaginea ruinelor școlii oferind un efect vizual dramatic. Imaginile au devenit virale pe twitter.

Valerie și-a cumpărat rochia roșie mai demult, cu gândul la petrecerea de absolvire a liceului, povestește pe Facebook mătușa sa. Toți colegii ei își făceau planuri și abia așteptau absolvirea. Între timp, au venit rușii, iar școala a fost complet distrusă la 27 februarie.

#Valsul_de_adio #Harkiv #absolvenți

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button