EconomieSocietate

Veaceslav Negruță despre salariile Membrilor Consiliului Moldovagaz

Veaceslav Negruță, consilierul Președintei Republicii Moldova în domeniul economic, numit la 30 noiembrie 2021 membru în Consiliul de observatori al SA Moldovagaz, confirmă că membrii din acest Consiliu sunt remunerați cu un salariu lunar de 90.000 de lei.

Veaceslav Negruța afirmă că acest lucru a fost confirmat de el în luna ianuarie, atunci când a primit primul transfer salarial, care a fost de 90.000 de lei, transmite sursa.

„Membrii Consiliul de Observatori nu au salariu pentru că nu sunt angajați ai companiei Moldovagaz. Asta se referă la Consiliul de Administrare.

Este o remunerare pentru participarea în acest Consiliu de Observatori. Am adresat întrebări către APP în legătură cu modul în care sunt remunerați membrii și am primit indici cum să găsim informații cu privire la stabilirea acestor remunerații.

(…) Eu sunt în Consiliul de Observator din 30 noiembrie. Eu am verificat contul bancar și pe 23 ianuarie aveam banii intrați în cont, suma respectivă, 90.000”, a declarat Veaceslav Negruța, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

#VeaceslavNegruță #Salariul_Moldovagaz #Consiliul_de_Obseervatori

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button