Societate

Veste bună pentru călători: Compania Wizz Air va opera două curse săptămânale între Chișinău și Budapesta

Veste bună pentru călători. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, anunță că începând cu luna martie vor fi operate două zboruri săptămânale între Chișinău și Budapesta. Zborurile vor fi operate grație unui angajament public asumat a ministrului Afacerilor Externe și al Comerțului al Ungariei, Szijjarto Peter.

Potrivit ministrului Ungariei, aceasta este o veste bună în ziua marcării aniversării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-maghiare.

„Acest rezultat concret face parte din agenda #4D a diplomației faptelor concrete: prin dialog și consolidare de parteneriate atingem obiectivul de modernizare europeană a țării și implementăm o diplomație economică activă și eficientă în beneficiul cetățenilor, oricine putând beneficia de o mobilitate sporită având ocazia să călătorească folosind noua rută aeriană”, scrie ministrul Nicu Popescu.

În acest context, autoritățile mizează și pe sporirea reciprocă a fluxului de turiști precum și a investițiilor din partea companiilor țărilor noastre.

Zborurile vor fi operate de către compania Wizz Air.

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button