Politică

Vizita PSRM la Moscova – cum explică marionetele lui Dodon?

Deputatul PSRM, Grigore Novac, spune că după vizita socialiștilor la Moscova va avea loc o altă vizită într-o țară europeană.

Vizita PSRM la Moscova. Novac: Urmează o vizită într-o țară europeanăFoto: Captură video
În cadrul unei emisiuni de la N4, deputatul a spus că discuțiile s-au axat pe subiecte economice și a avut loc o întrevedere cu diaspora, transmite sursa.

“Nu facem noi acum alianțe, coaliții, numiți-le cum vreți, pentru că nu asta este scopul. Eu personal nu privesc ca un scop al PSRM-ului. La ziua de astăzi, tot ceea ce se întâmplă în societate deranjează absolut pe toți. Și acest dialog, eu înțeleg că îi deranjează și pe cei de la guvernare. Fariseismul și ipocrizia de care dă dovadă dl speaker denotă cât de mincinos este dumnealui în raport cu proprii cetățeni.

Aceste întâlniri care au avut loc, nu au fost pe ascuns, în subsoluri, și nu facem revoluție acolo, dar a fost o platformă de discuții civilizată.

Agenda națională și ceea ce se întâmplă pe plan național este mult mai important. Și dacă noi ne axăm pe chițibușuri ideologice, asta deja cetățenilor le stă în gât. Iată cetățeanul este interesat cu ce o să iasă până la urmă din asta.

(…) Actuala guvernare va face tot posibilul ca acest dialog să nu aibă loc. Acel exercițiu antidemocratic care a avut loc recent cu protestatarii, eu îl percep ca pe un semnal ce se poate întâmpla pentru societate”, spune Novac.

#PSRM #vizită #Rusia #Putin #DodonMarionetă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button