Politică

A curs cu diplome și distincții la Președinție! MOTIVUL pentru care Sandu a adunat un grup impunător de persoane

Șefa statului a înmânat distincții și diplome și a mulțumit celor care s-au implicat în organizarea summitului Comunității Politice Europene (CPE) și au contribuit la buna desfășurare a acestuia, se arată într-un comunicat emis presei vineri, 16 iunie.

„Președinta Maia Sandu a apreciat eforturile echipei organizatorice – formată din reprezentanți ai instituțiilor publice, autorităților locale, ai sectorului privat, societății civile și mass-media – care a reușit să realizeze evenimentul la cel mai înalt standard. Republica Moldova a demonstrat că are capacități logistice și instituționale, și își merită locul în rândul familiei europene”, menționează instituția prezidențială.

Amintim că joi, 1 iunie, la Castel MIMI de la Bulboaca s-au întrunit 48 de președinți de stat, premieri și înalți demnitari ai Uniunii Europene. Oficialii reiterat sprijinul pentru aspirațiile europene ale Moldovei și Ucrainei, au discutat despre securitate, energie și stabilitatea continentului.

Acest eveniment a făcut ca Republica Moldova să beneficieze de o vizibilitate fără precedent pe plan internațional, iar cei aproape 700 de jurnaliști și fotografi care au participat, au surprins momentele care vor intra în istorie.

#diplome #Președinție #Maia_Sandu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button