Război în Ucraina

„Am 20 dintre acestea pe zi” – povestea tragică a unui soldat rus decedat

Mama militarului decedat, Ruslan Kochiev, a apelat la biroul de înregistrare și înrolare militară Pavlovsk din regiunea Voronezh pentru a afla cum a murit fiul ei. Șeful biroului militar de înregistrare și înrolare, Mihail Harkovski, a strigat tăios: „De unde știu?! Am 20 dintre acestea pe zi și nu trebuie să știu cum a murit”, transmite sursa.

Harkovski a participat și la înmormântarea militarului decedat. În momentul în care mama defunctului plângea în genunchi lângă mormânt, comisarul militar a spus: „Terminați cu această farsă, cât timp voi sta aici?”.

Ruda lui Ruslan a spus că comisarul militar nici măcar nu-și putea citi corect numele de familie.

Când mama a întrebat: „Arată-mi un test ADN, trebuie să știu pe cine îngrop”, s-a dat răspunsul: „Dacă vreți ADN, faceți o cerere oficială”.

Anterior, reprezentanții biroului militar de înregistrare și înrolare au înșelat-o pe mama de multe ori.

În noiembrie, Ruslan a încetat să mai comunice, dar mamei lui i s-a spus că este viu, l-au văzut personal și l-au verificat personal, dar pur și simplu nu a putut lua legătura. Atunci ofițerii au spus că soldatul era în captivitate și totul era în regulă cu el, în curând va fi schimbat. Și câteva zile mai târziu au spus că el a murit. Și au adus un sicriu galvanizat.

Pentru oficiali, oamenii sunt consumabile, care se calculează pe bucăți. Și pentru familie și prieteni – aceasta este o tragedie uriașă.

Mama îngroapă trupul unui bărbat, nici măcar nefiind sigură dacă fiul ei este în sicriu. Și ea va spera și aștepta că fiul ei este în viață și se va întoarce acasă în curând.

#Mama #oficiali #povestea _militarului_decedat #mobilizare #război_în_Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button