Economie

Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, a vizitat Victoriabank (P)

Excelența Sa Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, a vizitat, pe 22 septembrie, sediul central al Victoriabank, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, cea mai importantă investiție românească în sistemul bancar din Republica Moldova, transmite sursa

Cristian-Leon Țurcanu s-a întâlnit cu managementul de top și reprezentanții acționarilor Victoriabank, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al băncii. 

„Mă bucur foarte mult că vizitez sediul central al Victoriabank, una dintre cele mai importante investiții românești din Republica Moldova prin Banca Transilvania, care reprezintă un punct de reper nu doar pe piața financiar-bancară, ci și pentru potențialii investitori și operatori economici români interesați să activeze în Republica Moldova”, a declarat Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu.  

„Vizita Ambasadorului României la Victoriabank reprezintă un semnal puternic de susținere a investițiilor românești în Republica Moldova. Banca Transilvania a investit în Victoriabank  nu doar bani, ci și know-how, bunele sale practici și experiența acumulată de-a lungul anilor. Aceste investiții au dezvoltat întregul sistem bancar din Republica Moldova și putem afirma cu siguranță că am creat noi tendințe în banking. De toate acestea beneficiază acum angajații Victoriabank, pentru că schimbul de experiență cu Banca Transilvania este o activitate permanentă, precum și clienții băncii, care au parte de cele mai bune produse și servicii bancare”, a subliniat Președintele Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.

Participanții la întâlnire au discutat despre principalele direcții de activitate ale Victoriabank, modalitățile de sprijinire a actualilor și potențialilor investitori din Republica Moldova, precum și  despre provocările cu care se confruntă în prezent instituția financiar-bancară. De asemenea, ei au evidențiat importanța existenței unui sistem bancar sănătos și transparent în Republica Moldova. 

Un alt subiect discutat s-a referit la rolul factorului uman în dezvoltarea Victoriabank.  La întâlnire a participat și Directoarea Resurse Umane Victoriabank, Valentina Sohoțchi, care a menționat următoarele:

„Activitatea la Victoriabank nu înseamnă doar cifre, ci și interacțiunea cu oamenii – clienții noștri, precum și colegii alături de care muncim zi de zi. Banca Transilvania și Victoriabank împărtășesc împreună și implementează conceptul de „human banking”. Este ceea ce ne deosebește de alte bănci. Vorbim despre buna relație cu fiecare client și coleg, grija față de toți oamenii de alături, comunicarea permanentă cu ei, oferirea celor mai bune soluții, servicii și produse, precum și crearea unor condiții optime de activitate. Toate acestea sunt valorile noastre”. 

Amintim că, în luna mai a anului curent, o delegație a Guvernului de la București, condusă de către secretarul de stat al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului Angel Iulian Călin, s-a întâlnit cu top managementul Victoriabank la sediul central al băncii, care este și cea mai mare filială a acesteia. 

#Victoriabank #Banca_Transilvania #Ambasadorul_României #vizita

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button