InternaţionalRăzboi în Ucraina

Atacul asupra orașului ucrainean Cernigov: 18 persoane ucise și 77 rănite. Printre victime, copii

18 persoane au fost ucise în orașul ucrainean Cernigov, iar alte 77 au suferit răni. Bilanțul a fost făcut, potrivit Ukrainskaea Pravda, urmare a atacului rusesc din dimineața zilei de 17 aprilie. Printre răniți sunt patru copii.

Presa ucraineană a scris, cu referire la Serviciul de stat al Ucrainei pentru situații de urgență, că 18 persoane au fost ucise și 77 – rănite. Printre răniți sunt 4 copii. Trei minori au fost salvați de sub dărâmături. Totodată, 58 de persoane au primit asistență psihologică. 

Potrivit sursei, de la locul tragediei au fost scoase o mie 580 tone de deșeuri de construcții. Operațiunea de salvare continuă și pe 18 aprilie. 

În dimineața zilei de 17 aprilie, potrivit sursei, Rusia a atacat Cernigov cu trei rachete. Acestea au fost îndreptate spre infrastructura civilă și socială. Inițial au fost raportate 4 decese, ulterior numărul acestora a început să crească. Se menționa că printre cei uciși este locotenentul de poliție Alina Nikolaeț, în vârstă de 25 de ani. Bombardamentul a avariat clădirea unui fost hotel, inclusiv câteva clădiri multietajate din apropiere. Totodată a fost avariat un spital, zeci de mașini și una dintre clădirile unei instituții de învățământ superior. 

#Cernigov #atac #victime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button