Economie

Atacul de la AIC: Usatîi a achitat studiile copiilor ofițerului împușcat

Renato Usatîi a transferat câte 10.000 de euro pentru studiile celor trei copii ai ofițerului Igor Ciofu, decedat acum un an la Aeroportul din Chișinău. Președintele Partidului Nostru s-a întâlnit cu familia lui Igor Ciofu și i-a anunțat personal despre acest fapt.

„Asta în cinstea tatălui, care, din punctul meu e vedere, dar și a mai multor altor oameni, a fost un bărbat și un erou adevărat pentru țara noastră. Ca amintire de la tata, voi o să aveți posibilitatea să vă faceți studiile acolo unde veți dori”, a spus Renato Usatîi, transmite sursa.

Tradițional, Renato Usatîi a venit cu o surpriză – un câine pudel, pe care copiii l-au numit Dante.

În ziua de 1 iunie, când în toată lumea se sărbătorește Ziua copiilor, Renato Usatîi a anunțat că va oferi fiecărui din cei trei copii ai lui Igor Ciofu câte 10.000 de euro pentru studii.

Pe 30 iunie 2023, un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară au fost împușcați mortal la Aeroport de un cetățean al Tadjikistanului, căruia i s-a interzis intrarea în Republica Moldova. Acesta a sustras arma de la polițistul de frontieră și a tras mai multe gloanțe. 

Agresorul a fost neutralizat și încătușat de trupele speciale. Acesta era căutat de autoritățile de la Dușanbe pentru participarea la răpirea, în seara zilei de 23 iunie 2023, a prim-vicepreședintelui unei bănci.

#AIC #Usatîi

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button