Politică

Au fost desemnați cei șapte membri ai Consiliului de supraveghere și dezvoltare al furnizorului național de servicii media

Parlamentul a numit șapte membri ai Consiliului de Supraveghere pentru Dezvoltarea Furnizorului Național de Media. Candidații au fost desemnați de fracțiunea parlamentară Partidul Acțiunii și Solidarității, fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și organizațiile obștești. Proiectul de hotărâre în acest sens a fost aprobat de 81 de deputați. Sursă.

Astfel, în Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al furnizorului național de servicii media publice au fost numiți pe șase ani următorii candidați: Arkady Gerasim, Sergio Stancu, Corneliu Popovichi, Aurelian Denile, Loretta Handrabura, Christian Jordan și Irina Matsenko. .

Potrivit legii, Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Furnizorului Național de Servicii Publice Media este format din șapte membri, trei – la propunerea fracțiunilor parlamentare și patru – din organizații publice. Membrii sunt numiți cu votul majorității membrilor aleși.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button