Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Ce este asta dacă nu război? Este un război”, a explicat Putin ce se întâmplă în Ucraina – tocmai cuvintele pentru care sunt închiși în Rusia.

Războiul din Ucraina a fost început de regimul ucrainean cu sprijinul sponsorilor din Occident în 2014. Ce este asta dacă nu război? Acesta este războiul. A durat aproape nouă ani. Și atunci contrapartenerii noștri au refuzat public să se stabilească prin mijloace pașnice. Am fost forțați să folosim forța militară în încercarea de a pune capăt acestui război. Nu este nevoie să te transferi de la un cap bolnav la unul sănătos. Nu noi i-am condus de nas, ci ei nu urmau să îndeplinească acordurile de la Minsk, transmite sursa.

Ne-am stabilit sarcini legate de demilitarizare și denazificare. În curând, Ucraina va înceta să-și mai folosească echipamentul, nu rămâne nimic, totul este doar din exterior. Nu vei câștiga atât de mult. Și industria noastră de apărare se învârte zi de zi. Am crescut producția de produse militare de 2,7 ori și de zece ori în zonele cele mai solicitate. Afacerile funcționează zi și noapte. Avem o marjă foarte mare de siguranță.

Cât despre așa-zisa contraofensivă, undeva unitățile ucrainene reușesc să ajungă în prima linie de apărare, undeva eșuează. Ei folosesc rezerve strategice. Nu și-au atins obiectivele în niciuna dintre secțiuni. Pierderile lor sunt de peste 1 la 10 în comparație cu armata rusă, asta e un fapt. Până în prezent, 186 de tancuri au fost pierdute de armata ucraineană și 418 vehicule blindate. „Inamicul nu a avut succes”, au raportat armata. În acest moment, se face o altă încercare de a ataca în mai multe zone. Armata ucraineană nu are nicio șansă.

Aceasta este o repovestire aproximativă a unei părți din discursul lui Vladimir Putin la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg. Cotațiile sunt oferite de agențiile Interfax și RIA Novosti.

#Putin #război_în_Ucraina #Forumul_Economic_Internațional

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button