InternaţionalPoliticăRăzboi în Ucraina

Ce se întâmplă cu Putin? Umil, șchiop, cu o mână inertă, lăsat să aștepte

Imaginile cu liderul de la Kremlin, șchiopătând, cu o mână practic inertă și lăsat să-l aștepte umil pe președintele turc la întrevederea de la Teheran au devenit virale pe internet.

Președintele rus, Vladimir Putin, a mers ieri la Teheran, în prima vizită în afara granițelor fostei Uniuni Sovietice de la începutul războiului din Ucraina. Izolat de occidentali din cauza invaziei în Ucraina, liderul de la Kremlin a plecat la Iran pentru un summit tripartit cu omologul său local Ebrahim Raisi şi omologul său turc Recep Tayyip Erdogan, transmite sursa.

Unul dintre subiectele întrevederii este reluarea exporturilor de cereale ucrainene, Turcia, ca ţară membră NATO, încearcând să joace un rol de mediator în această chestiune. O altă miză a deplasării lui Putin la Teheran este, potrivit SUA intenţia Moscovei de a achiziţiona sute de drone iraniene. Dacă Teheranul a negat această informaţie, Moscova nu a făcut niciun comentariu.

Ajuns la Teheran, la coborârea din avion, Putin a fost văzut șchiopătând și cu o mână fără vlagă, imaginile făcând înconjurul lumii.

#Putin #boală #Iran

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button