Societate

Ceban: Vom avea brad și târg. Nimeni nu ne poate fura Crăciunul

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că anul acesta, în contextul crizei energetice, sărbătorile de iarnă vor fi petrecute fără concerte. Chiar și așa, locuitorii și oaspeții Capitalei se vor putea bucura de bradul care va fi instalat și de Târgul de Crăciun organizat.

Ceban susține că nimeni nu poate fura Crăciunul, de asta municipalitatea va căuta soluții ca oamenii să se poată bucura de sărbători, transmite sursa.

„Astăzi noi avem o dilemă foarte mare: organizăm sărbătorile de Crăciun sau nu? Toată lumea vrea să ne bage și mai mult în această depresie. Guvernanții, în loc să ne spună: „locuitorii ai țării, uitați-vă este greu, dar noi vom depăși cu bine”. Noi căutăm soluții chiar și în situații foarte complicate și le vom identifica atât timp cât vom fi uniți. Haideți să ne bucurăm de micile plăceri. Nu poate nimeni să ne fure Crăciunul.

Brad vom avea. Și vom avea grijă să avem și generatoare la acești brazi. Noi am renunțat la toate concertele, la toate evenimentele culturale pe care le-am planificat, dar târg și brad vom avea. Nu poate nicio guvernare să ne fure Crăciunul. Crăciunul este o sărbătoare de familie. Nu facem mari cheltuieli”, a declarat edilul Capitalei în cadrul emisiunii Morari Live.

Recent, Ceban a semnat o Dispoziție privind organizarea Târgului de Crăciun. Acesta va fi deschis pentru vizitatori de pe 2 decembrie până pe 3 ianuarie 2023 și va fi amenajat în Scuarul Teatrului de Operă și Balet Maria Bieșu. Orășelul de Crăciun va putea fi vizitat între orele 10:00 și 23:00, iar în noaptea de Revelion – până la ora 03:00. 

#Târgul_de_Crăciun #Ion_Ceban #brad

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button