Politică

Chicu și Alaiba: schimb de replici dure

Comentariul ministrului Justiției referitor la publicarea facturilor la gaz de funcționari publici a stârnit un schimb de replici aprinse între fostul premier Chicu, care l-a criticat, și deputatul PAS Dumitru Alaiba.

„Băiețele, pari cel mai „jmecher” din gașcă. Lasă-te de porcării”, i-a răspuns Chicu, transmite sursa.

„Da matale ai fost vreodată la protest? A.. da, ai fost, scuze. Iunie 2019, pe scenă cu Plahotniuc”, a scris într-un comentariu Alaiba.

„Alaiba, băiețele. Tu pari cel mai jmecher din toată gașca de analfabeți. Cred că înțelegi bine cum o veți termina. Fii băiat deștept, lasă-te de porcării, băiete”, i-a răspuns Chicu.

Analistul politici Dionis Cenușă a criticat declarațiile ministrului Justiție, Sergiu Litvinenco, referitor la funționarii de stat care își publică facturile. Acesta susține că Litvinenco „trebuie să-și retragă declarațiile și să-și ceară scuze publice”.

Fostul prim-ministru, Ion Chicu susține că „zeci de mii de moldoveni rabdă povara facturilor insuportabile, în speranța oarbă că un potlogar va face reforma justiției”. Acesta susține că Litvinenco sperie lumea cu „represalii”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button