Societate

Chișinăul se pregătește de Summit: duminică va fi restricționat traficul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale Capitalei

Duminică, 14 mai, va fi restricționat traficul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale Capitalei. Se va întâmpla, în contextul în care, începând cu ora 09:00, timp de 5 ore, autoritățile responsabile pentru securitatea Summit-ului organizează o repetiție generală pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului internațional din 1 iunie, care va avea loc în Republica Moldova, informează sursa.

De asemenea, vor fi unele limitări de trafic pe traseele Bulboaca-Chișinău și revers. 

Potrivit sursei citate, scopul simulării generale din ziua de 14 mai constă în îmbunătățirea lucrului și cooperării la nivel interinstituțional, precum și verificarea concepției integrate de securitate.

Poliția va informa populați din timp despre activitățile care au loc în timpul desfășurării simulării, în acest sens fiind publicate informații și hărți cu trasee alternative recomandate pentru evitarea aglomerărilor și facilitarea deplasărilor în Chișinău și zonele adiacente.

#summit #UE #pregatiri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button