Război în Ucraina

Copilăria violentă a lui Vladimir Putin. Motivele care l-au transformat într-un „lider sângeros”

Detalii inedite au apărut despre copilăria lui Vladimir Putin. Potrivit jurnalistei poloneze Krystyna Kurchab-Redlich, agresivitatea, cruzimea, legături cu criminalitatea, dorința de a rezolva problemele cu violență au fost trăsăturile definitorii pentru elevul Putin, b1tv.ro.

Vladimir a fost bătut de tatăl său vitreg în satul georgian Metekhi și a fost respins de societatea locală ca fiind un copil nelegitim.

Mai târziu a fost adoptat de rude îndepărtate din Sankt Petersburg. Aceste circumstanțe l-au făcut pe Vladimir Putin un sociopat, ceea ce a dus la o serie de asasinate politice și războaie – inclusiv la cel ruso-ucrainean.

Tatăl vitreg a început să bată copilul fără milă: în mediul georgian patriarhal, un copil nelegitim este o rușine. Tatăl vitreg a simțit ură față de fiul său vitreg: l-a bătut și chiar l-a lăsat afară în frig.

„Acest Osepașvili l-a bătut îngrozitor. Nu vă puteți imagina cum este un fiu nelegitim în Caucaz pentru mamă și pentru copil. Era foarte nefericit”, notează Kurchab-Redlich.

„Volodia era tăcut, închis, singur, flămând și prost îmbrăcat”.În Metekhi, băiatul a mers la școală, unde, după cum notează jurnalistul, a studiat bine. Acolo s-a înscris la secția de lupte pentru a învăța să se apere împotriva tatălui vitreg și a colegilor de clasă.

La 9 ani, Vera Putina și-a trimis din nou fiul la părinți. „A spus că nici măcar nu l-a îmbrățișat la revedere, i-a fost frică să plângă, iar băiatul plângea”, spune jurnalista.

#Putin #dictator #copilărie

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button