Război în Ucraina

Crime ale Federației Ruse în Ucraina 29.06.2022

Astăzi, armata rusă a lansat aproximativ 10 rachete asupra Nikolaev și în regiune, atacurile soldându-se cu 5 morți și 5 răniți. Printre morți se număra o fetiță de 6 ani, trupul ei a fost scos din dărâmăturile unei case distruse din orașul Ochakov. Lucrările de căutare și salvare continuă. O modificare a rachetei X55 a lovit casa.

Pe lângă o clădire rezidențială, în această dimineață invadatorii ruși au intrat într-o cooperativă de garaje. Acolo, de fapt, 11 garaje și 9 mașini au ars din temelii. De asemenea, sub foc a nimerit un centru de recreere, un port și o unitate infrastructură industrială.

Ca urmare a bombardamentului de azi din Lisichansk, peste 20 de locuitori au fost răniți. Printre răniți se numără și copii de 14 și 15 ani. Situația de la Lisichansk amintește de ceea ce s-a întâmplat la Severodonețk cu puțin peste o lună în urmă, la începutul asaltului asupra orașului. Armata rusă își continuă ofensiva în direcția Volcheyarovka – Verkhnekamenka, încercând să încerce Lisichansk. Zolotarovka, Volcheyarovka și Lisichansk au fost bombardate.

Aviația strategică a inamicului a atacat regiunea Odessa cu o rachetă lansată aerian Kh-31. Racheta a fost trasă dintr-o aeronavă Tu-22 dinspre Marea Neagră. Ca urmare a muncii precise a forțelor de apărare aeriană, racheta a fost distrusă deasupra câmpurilor din regiunea Odessa.

În această dimineață, în urma bombardamentelor inamice în districtul Izyum, 1 persoană a fost omorâtă, 1 femeie a fost rănită. În timpul zilei în districtul Chuguevsky, 4 civili au fost răniți, printre care și o fetiță de 11 ani. Tot în această după-amiază, armata rusă a atacat comunitatea Zolociv din regiunea Harkov. Invadatorii au intrat într-o fabrică de cărămidă și într-o casă privată. Producția și anexele fabricii de cărămidă din Zolociv au fost distruse de atacuri cu rachete. Nu sunt morți sau răniți.

#război #Ucraina #crime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button