Război în Ucraina

Criza din Rusia: Premierul Rusiei recunoaște că țara se confruntă cu cea mai grea situație din ultimii 30 de ani

Statele occidentale au lansat un baraj de sancțiuni economice pentru a încerca să forțeze Rusia să-și oprească asaltul asupra Ucrainei și să își retragă trupele din țara pe care au invadat-o. 

Rusia se confruntă cu cea mai grea situație din ultimii 30 de ani din cauza sancțiunilor fără precedent impuse de statele occidentale, a recunoscut joi prim-ministrul rus Mihail Mișustin, scrie sursa.

Premierul Rusiei a spus însă că încercările de a izola țara de economia mondială vor eșua și că sancțiunile oferă o șansă pentru dezvoltarea de noi afaceri. Pe măsură ce tot mai multe companii străine părăsesc țara, locul lor ar putea fi luat de altele, a transmis Mișustin.

Statele occidentale au lansat un baraj de sancțiuni economice pentru a încerca să forțeze Rusia să-și oprească asaltul asupra Ucrainei și să își retragă trupele din țara pe care a invadat-o.

Mișustin este una dintre persoanele de seamă din Rusia care au fost sancționate acum o zi de SUA, împreună cu fiicele adulte ale lui Putin, soţia şi fiica ministrului de externe Lavrov și mai mulți membri ai Consiliului de Securitate al Rusiei, printre care și fostul preşedinte şi premier Dmitri Medvedev.

#război #criză #Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button