Politică

Dodon îl felicită pe Putin: „Este un om de stat remarcabil”

Ex-președintele Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, l-a felicitat pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care împlinește astăzi 70 de ani. Dis-de-dimineață, Dodon i-a dedicat un mesaj pe rețelele de socializare și i-a urat „putere, forță și credință în aceste vremuri grele”, transmite sursa.

„Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, își sărbătorește astăzi jubileul. Cu mult respect și din toată inima îl felicit cu această ocazie și îi doresc multă sănătate, longevitate și prosperitate. Vladimir Vladimirovici este un om remarcabil, care și-a câștigat încrederea și un înalt prestigiu internațional, inclusiv în rândul locuitorilor țării noastre, așa cum demonstrează numeroasele sondaje de opinie publică. Poporul moldovenesc apreciază prietenia cu Rusia, onorează tradițiile și valorile noastre comune. Sunt convins că, în ciuda obstacolelor interne și externe existente, Moldova și Rusia se vor strădui mereu pentru o cooperare cu mai multe fațete și un parteneriat strategic. În aceste vremuri grele, Vladimir Vladimirovici, și întregului popor rus, îți doresc putere, forță și credință”.

a scris Dodon în mesajul său de felicitare adresat lui Vladimir Putin.

Printre cei care s-au mai grăbit să-l felicite pe Putin de dimineață sunt liderii din Nicaragua, Coreea de Nord, Cecenia și Belarus.

Putin împlinește astăzi 70 de ani. Liderul rus s-a născut pe 7 octombrie 1952.

Izolat, disperat, tot mai temător și imprevizil. Este imaginea lui Vladimir Putin la cei 70 de ani. Astăzi este ziua lui, dar nu are motive de sărbătoare. Din contră. De mai bine de șapte luni, armata sa este umilită în Ucraina, acolo unde își propusese o operațiune fulger, care să dureze doar câteva zile, notează Digi24. În Rusia, se ridică tot mai multe voci împotriva sa după mobilizarea ratată, iar sancțiunile occidentale încep să afecteze și oamenii de rând. După 22 de ani de când se află în fruntea țării, războiul din Ucraina a făcut din Putin un paria pe plan internațional.

#Putin #Dodon #felicitare_cu_jubileul

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button