Politică

Nicu Popescu s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Portugaliei. „Am convenit să muncim în beneficiul proiectelor concrete”

Ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu m-a întâlnit cu șeful diplomației portugheze, João Gomes Cravinho cu care a discutat despre interesul reciproc pentru o cooperare mai intensă între Republica Moldova și Portugalia, transmite sursa.

Fiind un stat afectat de consecințele războiului de la granițele noastre, vicepremierul Nicu Popescu a discutat împreună cu ministrul de Externe al Portugaliei diverse modalități prin care Republica Moldova poate fi susținută în continuare, atât pe calea reformelor, cât și pe calea aderării la Uniunea Europeană.

„De asemenea, am ținut să menționez că factorul important ce contribuie la apropierea dintre țările noastre este comunitatea moldovenilor stabiliți în Portugalia, care, grație condițiilor favorabile oferite de autorități, s-au integrat cu succes în societatea portugheză.

Am convenit cu domnul ministru să muncim împreună în beneficiul proiectelor concrete pentru conaționalii noștri din Portugalia”. – a punctat ministrul Nicu Popescu.

Amintim că Nicu Popescu a participat marți, 20 septembrie, alături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. 

#Maia_Sandu #Nicu_Popescu #ministrul_de_Externe_al_Portugaliei #întâlnire

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button