Societate

Doi membri ai organizației criminale „Machena” sunt cercetați penal

Doi membri ai organizației criminale „Machena” sunt cercetați penal, după ce ar fi estorcat peste 1.500 de euro de la un bărbat, întors recente de peste hotare. Persoana șantajată este din Chișinău și are 42 de ani, relatează sursa.

Membrii organizației au pretins că dânsul le datorează bani, pe care în final i-au obținut ilegal, după ce i-au aplicat lovituri cu pumnii în regiunea capului și l-au amenințat cu moartea.

După denunțul victimei, oamenii legii au desfășurat percheziții în automobilele și domiciliile bănuiților. Au fost ridicate 1.200 de euro și 500 de lire sterline, bani care ar fi fost estorcați prin șantajul investigat al telefoanelor mobile și altor obiecte relevante investigațiilor. 

Bănuitul cu vârsta de 52 de ani din Călărași a fost reținut, iar cel de-al doilea cu vârsta de 32 de ani din Chișinău a fost anunțat în căutare.

Cei doi bănuiți sunt în libertate de circa patru ani, după ce au fost anterior judecați pentru jaf, iar cel din Călărași și-a ispășit pedeapsa și pentru omor. 

#Machena #Cercetarepenala

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button