Război în Ucraina

Două persoane au murit după un atac cu rachete ruseşti în regiunea Poltava din Ucraina. Rusia intensifică atacurile în nord-est

Cel puţin două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui atac cu rachete ruseşti asupra unui sat din regiunea centrală ucraineană Poltava, a declarat luni un oficial ucrainean de rang înalt, citat de CNN.

Andrii Yermak, șeful biroului președintelui ucrainean, a declarat că atacul a provocat o explozie la o moară de ulei din satul Hoholeve, transmite sursa.

Oficialii locali au declarat că operațiunile de căutare și îndepărtarea molozului sunt în desfășurare.

Rusia a lansat atacuri în toată Ucraina peste noapte, ucigând cel puțin o altă persoană în regiunea Herson de sud și distrugând casele și infrastructura din Andrii Yermak, șeful biroului președintelui ucrainean, a declarat că greva a provocat o explozie la o moară de ulei din satul Hoholeve.

Rusia a lansat lovituri în toată Ucraina peste noapte, ucigând cel puțin o altă persoană în regiunea Herson de sud și distrugând casele și infrastructura din Krivoi Rog și Nikopol.

Între timp, Ucraina revendică noi câștiguri pe frontul de sud, în timp ce Rusia intensifică atacurile în nord-est.

Forțele ucrainene fac progrese pe front în regiunea Zaporojie din sudul țării, în timp ce trupele rusești au intensificat atacurile în zone din jurul orașului asediat Kupiansk, pe frontul din est, relatează CNN citând informații difuzate duminică de armata ucraineană.

Bombardamentele rusești din jurul Kupianskului au fost atât de intense în ultimele săptămâni încât au determinat evacuarea pe scară largă a civililor.

#Poltava #victime #atac_cu_rachete

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button