InternaţionalRăzboi în Ucraina

Dronele l-au atacat pe Engels. Există o bază strategică de aviație a Forțelor Armate Ruse acolo

În noaptea de 20 martie, dronele au atacat orașul Engels, regiunea Saratov. Șeful regiunii, Roman Busargin, a spus că dronele au fost distruse de sistemul de apărare aeriană, care „a funcționat în timp util și eficient”, transmite sursa.

„Nu există victime sau daune ale infrastructurii din cauza căderii de resturi”, a scris el pe canalul său Telegram.

Ministerul rus al Apărării, la rândul său, a anunțat că patru drone „de tip avion” au fost distruse peste regiunea Saratov.

Baza aeriană Engels 2 a Forțelor Aerospațiale Ruse este situată în regiunea Engels, unde se află bombardierele strategice rusești care lansează rachete în Ucraina. Baza aeriană a fost deja atacată de mai multe ori. Probabil, pentru a minimiza pierderile, la baza aeriană din Engels au acoperit bombardierele cu cauciucuri și au vopsit avioanele pe asfalt.

După cum au declarat surse pentru RBC-Ucraina în cadrul serviciilor speciale, Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei se află în spatele atacului cu drone asupra orașului Engels din regiunea Saratov, unde se află aerodromul militar. Consecințele sunt clarificate.

#Engels #drone #aviație

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button