Societate

Emisiunea Vineri cu Anatolie Golea, închisă: Cum explică jurnalistul

După nouă ani de activitate, jurnalistul Anatolie Golea anunță că emisiunea sa nu va mai fi difuzată.

Într-o postare pe o rețea de socializare, jurnalistul scrie că motivul acestei decizii este politica editorială a postului de televiziune RTR-Moldova, transmite Știri.md.

“Întrucât azi este vineri și obișnuiesc să anunț emisiunea de seară, trebuie să fac câteva precizări pentru cei care nu sunt la curent, și nu numai. 

Acum o săptămână am anunțat închiderea proiectului “Vineri cu Anatolie Golea”. Primesc o mulțime de întrebări despre această decizie, am auzit diferite comentarii și interpretări. 

Prin urmare, am considerat necesar să subliniez că aceasta este decizia mea personală, luată de comun acord cu administrația postului TV. 

În contextul războiului în desfășurare din Ucraina și al altor evenimente în desfășurare, părerea mea nu coincide în mare măsură cu politica editorială a RTR-Moldova. 

Nedorind în niciun fel, nici măcar indirect, să influențez politica de imagine și informare a canalului, am decis să închid programul. 

Mulțumesc tuturor celor care au ajutat și susținut. În primul rând, mulțumiri telespectatorilor care au urmărit timp de nouă ani emisiunea “Vineri”. Bine și pace tuturor!”, a scris jurnalistul.

#Golea #emisiune #vineri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button