Societate

Expoziție cu simbolurile corupției: Kuliok, tușonkă și un cort

Simbolurile corupției, care au marcat Republica Moldova de la independență încoace, prezentate la expoziția Ziarului de Gardă, au fost scoase astăzi la licitație.

Astfel că mai mulți vizitatori ai evenimentului au plecat acasă cu renumitele pungi negre cu calendar sau borcane cu așa-zisa tușonkă, oferite acum câțiva ani jurnaliștilor de fostul președinte Igor Dodon, transmite sursa.

Printre vizitatorii expoziției de la Muzeul Național de Istorie s-a numărat și purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe și Integrării Europene, Daniel Vodă.

La expoziție a fost adus și un cort, care simbolizează protestele Partidului Șor, la care oamenii erau plătiți și aduși în mod organizat. 

Daniela Calmâș este una dintre jurnalistele care s-a infiltrat în rândurile protestatarilor aduși de Șor. Respectiv, organizatorii manifestațiilor au încercat să o remunereze și pe ea.

La 9 decembrie, când este marcată Ziua Internațională Anticorupție, Ziarul de Gardă a organizat la Muzeul Național de Istorie din Chișinău o expoziție despre fenomenul corupției din Republica Moldova.

#Expoziție #simbolurile_corupției #Ziua_Internațională_Anticorupție

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button