InternaţionalRăzboi în Ucraina

Federația Rusă a lovit terminalul „Nova Poshta” din Harkov: există o persoană decedată, printre răniți se numără un bebeluș

În după-amiaza zilei de 30 iunie, armata rusă a atacat Harkov după un avertisment cu privire la amenințarea utilizării aviației. O bombă cu aer ghidat a lovit terminalul Nova Poshta. Cel puțin nouă persoane au fost rănite în urma împușcăturii, inclusiv un bebeluș de opt luni. O persoană a murit, transmite sursa.

Adăugat 18:25. Bebelușul, care a fost rănit în urma atacului rusesc, nu a suferit răni grave, a declarat Viktor Zabashta, șeful centrului regional de asistență medicală de urgență, pentru Suspilna Harkiv datelor preliminare. Copilul a fost internat pentru o examinare mai amănunțită. Potrivit parchetului regional, acesta este un băiat.

Copilul se afla într-o mașină cu mama sa, în afara zonei în care a lovit bomba aeriană. Valul de explozie a avariat mașina, ușa s-a deschis, în urma căreia copilul a primit numeroase vânătăi. Printre ceilalți răniți se numără și cei gravi, dar majoritatea sunt în stare medie.

Adăugat la 18:17. Nouă persoane rănite în urma unei lovituri rusești se află în spital, a declarat primarul orașului, Ihor Terekhov. Șapte persoane, care se aflau la locul impactului, nu comunică.

Anterior, a fost un KAB care a fost eliberat de pe teritoriul Federației Ruse la aproximativ 70 km de Harkov.

Adăugat la 18:02. Numărul răniților în urma atacului rușilor asupra terminalului „Nova Poshta” din Harkov a crescut la nouă, a declarat șeful administrației regionale, Oleg Sinegubov.

Potrivit acestuia, decedatul este angajat al departamentului. Printre victime se numără o femeie și un copil, restul sunt bărbați.

“Dacă nu mă înșel, cu aproximativ un an în urmă, un astfel de obiect civil a fost deja lovit. Dacă luăm Nova Poshta, atunci inamicul țintește intenționat aici, pentru că terorizează nu numai populația, ci și afacerea noastră”, a adăugat el, a spus Sinegubov.

Adăugat la 17:46. O bombă aeriană controlată a lovit un camion, distrugând peste 10 mașini, a declarat șeful poliției din regiunea Harkov, Volodimir Timoșko, pentru Sospilno. Șoferi și lucrători poștali erau în apropiere.

Adăugat 17:45. Suprafața incendiului a fost de aproximativ 200 de metri pătrați, a declarat Yevhen Vasylenko, purtătorul de cuvânt al departamentului regional de urgență, pentru Suspilne Harkov.

Adăugat la 17:42. Decedatul are aproximativ 40 de ani, a declarat șeful poliției regionale Volodymyr Timoșko pentru Sospilny.

Corpul este foarte mutilat, așa că va fi folosit un laborator pentru identificarea ADN-ului. Opt răniți – majoritatea șoferi și un lucrător poștal. O familie cu un bebeluș se afla în apropierea locului impactului: în urma valului de explozie, copilul a căzut pe trotuar și, prin urmare, a primit vătămări corporale.

Adăugat la 17:34. Încă nouă persoane ar fi putut fi la locul loviturii rusești și sunt căutate, a declarat Oleg Sinegubov, șeful administrației regionale, pentru Suspilne Harkov.

Adăugat la 17:10. Numărul victimelor din Harkov a crescut la opt persoane, a declarat Oleg Sinegubov, șeful OVA. Potrivit acestuia, focul a fost controlat.

Adăugat la 17:04. Primarul orașului Harkov, Ihor Terekhov, a raportat că o persoană a fost ucisă în urma unei lovituri KAB la Harkov.

Adăugat la ora 17:00. În urma atacului rusesc, oficiul poștal și șapte camioane sunt în flăcări, a declarat șeful OVA Oleg Sinegubov. Salvatorii lucrează la fața locului.

Un copil de opt luni și cinci adulți au fost răniți în urma atacului de la Harkov, a declarat primarul orașului Ihor Terekhov. Șapte vehicule ale întreprinderii sunt în flăcări, investigarea locului impactului este în desfășurare.

Potrivit primarului, KAB a lovit o întreprindere civilă. În urma atacului de la Harkov, o clădire civilă nerezidențială a fost distrusă, incendiul este stins și se efectuează o inspecție, a declarat șeful OVA Oleg Synegubov.

#Nova_Pashta #Harkov #atac #victime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button