Internaţional

Finala concursului Miss World 2021 a fost amânată. Măsura a fost luată după ce 23 de concurente au fost testate pozitiv la COVID-19

Organizatorii concursului Miss World 2021 au amânat timp de 90 de zile finala care urma să se desfășoare joi seară la Coliseo din Puerto Rico, după ce 23 dintre cele 98 de concurente și membri ai personalului tehnic au fost testați pozitiv la COVID-19, relatează EFE.

Potrivit reprezentanților, întreaga echipă va rămâne în carantină și se vor face probe de monitorizare, iar cele 98 de concurente și personalul tehnic se vor întoarce în țările lor după ce vor primi avizul responsabililor sanitari ai insulei.

Decizia a fost luată după o consultare cu echipa medicală ce consiliază producția concursului și cu personalul Departamentului de Sănătate din Puerto Rico.

„Decizia amânării a fost luată deoarece prioritatea este de a proteja sănătatea participanților iar publicul să se poată bucura de eveniment”, se arată în comunicatul emis de organizație.

Gala finală a celei de-a 70-a ediții a Miss World va fi reprogramată pentru a se putea desfășura peste 90 de zile la Coliseo José Miguel Agrelot din Puerto Rico.

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button