Politică

Fotoliu liber la BNM: Cu cine va concura Gavrilița pentru funcția dorită

17 persoane concurează pentru cele patru mandate de membru al Consiliului de supraveghere al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), care vor deveni vacante în curând.

Printre acestea se numără fostul prim-ministru Natalia Gavrilița, vicepreședintele Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), Vitalie Lemne, fosta șefă a Serviciului Fiscal de Stat, Rozalina Albu, precum și patru membri ai Consiliului de supraveghere cărora le expiră mandatul, transmite Publika.md.

Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian.

Aici sunt CV-urile celor 17 persoane care au depus candidatura la funcția de membru al Consiliului de supraveghere al BNM. Vă amintesc că, începând cu 29 iulie, vor exista patru locuri vacante”, a scris Marian pe rețelele sociale.

Potrivit legislației, concursul de selectare a candidaților la funcțiile de membru al Consiliului de supraveghere al Băncii Naționale a Moldovei se organizează de către Comisia economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii Moldova în mod public. Procedura de desfășurare a concursului este stabilită în Regulamentul privind procedura de organizare şi desfăşurare a concursului public pentru selectarea candidatului la funcţia de membru al Consiliului de supraveghere al Băncii Naționale a Moldovei, care este publicat pe pagina web a Parlamentului Republicii Moldova: www.parlament.md.

#BNM #Gavrilița #funcția

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button