Politică

Fracțiunea Șor va boicota ultima ședință a Parlamentului din acest an

Fracțiunea Partidului Șor anunță că va boicota ultima ședință a Legislativului din acest an, care va începe astăzi, 29 decembrie, la ora 10:00.

Într-un comunicat de presă, deputații Șor își motivează decizia prin faptul că nu doresc “să fie părtași la dezmățul național”, transmite sursa.

Ei reiterează că “singura soluție pentru salvarea țării este desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate”.

Menționăm că astăzi va avea loc ultima ședință din acest an a Parlamentului. Deputații urmează să examineze în lectură finală politica fiscală și vamală pentru anul 2023.

În lectura a doua vor fi discutate proiectul de modificare a Regulamentului Parlamentului, proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea dopajului în sport și proiectul de modificare a Legii cu privire la Banca Națională.

Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează examinarea, în prima lectură, a proiectului de modificare a mai multor acte normative privind regimul străinilor, acordarea facilităților fiscale și vamale la importul și livrările de mărfuri și servicii destinate implementării proiectului “Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.

#Șor #Parlament #boicot

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button