Politică

Igor Dodon: Când socialiștii vor veni la putere, vom avea zbor direct spre Moscova

Secretarul executiv al PSRM Igor Dodon a declarat că atunci când socialiștii vor veni la guvernare, zborurile Chișinău-Moscova vor fi reluate. Precizarea a fost făcută pe 29 septembrie în cadrul emisiunii sale online „În direct cu Igor Dodon”.

Politicianul a criticat argumentul președintei Maia Sandu privind faptul că cursele avia dintre Moldova și Rusia nu vor fi reluate deocamdată din motive de securitate. Acesta a calificat argumentul ca fiind „prostesc”, transmite newsmaker.md.

„Majoritatea cetățenilor, sunt sigur, că vor ca noi să avem un parteneriat strategic cu Federația Rusă. Majoritatea cetățenilor noștri vor să existe curse avia directe din Moldova spre Moscova. Maia Sandu a spus, săptămâna aceasta, că niciodată, din motive ce țin de securitatea națională. Cu toate că acest lucru este prostesc. (…) Vă promit, de-ndată ce socialiștii vor veni la putere vom avea vom avea zbor direct spre Moscova”, a spus Dodon.

Amintim că, pe 25 septembrie, șefa statului a declarat că zborurile dintre Republica Moldova și Federația Rusă vor rămâne anulate și în continuare, cel puțin până când nu se va termina războiul din Ucraina. Potrivit Maiei Sandu, decizia este luată, inclusiv, din cauza riscurilor de securitate la adresa Moldovei.

#Igor_Dodon #zboruri #Moscova #socialiștii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button