Politică

Igor Dodon: Maia Sandu duce Republica Moldova spre război civil

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, ne duce spre lichidarea statului și spre război pe acest teritoriu. Cu o declarație în acest sens a venit fostul șef al statului, Igor Dodon.

Potrivit lui Igor Dodon, recensământul și referendumul sunt elementele unei strategii foarte bine gândite și nu sunt întâmplătoare, transmite Știri.md. 

„La recensământ se strâng datele, iar referendumul lichidează legislația Republicii Moldova, pentru că legile din UE sunt mai sus decât legile noastre suverane. Și iată aceste două instrumente, paralel cu militarizarea Republicii Moldova, toate sunt elementele unui simplu scenariu – de lichidare a Republicii Moldova și de apariție aici a trupelor NATO”, a declarat Igor Dodon. 

Fostul șef al statului afirmă că Maia Sandu ne duce spre lichidarea statului Republica Moldova și spre război. 

„Eu nu mă tem de aceste cuvinte. Logica la tot ce se întâmplă este aceasta”, a precizat Igor Dodon. 

De asemenea, acesta s-a referit la declarațiile premierului României, care spune că vrea unirea cu Republica Moldova căci aici sunt pământurile lor. 

„Mai pune-ți pofta în cui, domnule prim-ministru. Acesta este pământul nostru, nu a vostru. Am zis, suntem vecini, frați, trebuie să ne stimăm reciproc. (…) Maia Sandu, liniștiți-vă ambițiile voastre și a celor care vă conduc. Opriți-vă. Nu o să o terminați cu bine. Ceea ce faceți este împotriva Republicii Moldova, împotriva poporului acestui stat”, a conchis acesta. 

#Sandu #Dodon #război_civil

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button