Societate

Igor Dodon nu exclude că va candida la alegerile prezidențiale

Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon nu exclude că va candida la alegerile prezidențiale din toamna anului 2024. Potrivit liderului PSRM, principalul său obiectiv în prezent este „de a salva țara de actuala conducere”.

Fiind întrebat dacă intenționează să candideze în acest an funcţia de preşedinte, în cadrul alegerilor prezidențiale din octombrie 2024, Igor Dodon a răspuns că el deja a fost președintele Republicii Moldova, acum opt ani, transmite sursa.

„Exact cu opt ani în urmă eu am candidat și am câștigat. Patru ani în urmă a câștigat Maia Sandu. Scorul nostru e 1:1. Mulți mă întreabă dacă aș vrea să-mi iau revanșa, dar nu acesta este scopul meu, de a participa cu orice preț. Pentru noi este mai important rezultatul”, a spus fostul șef de stat. 

Potrivit lui, scopul este de a schimba conducerea Republicii Moldova, pentru că „actuala conducere distruge țara”. 

„De aceea, dacă vor exista șanse de a o câștiga pe Maia Sandu și noi nu vom identifica un candidat unic, nu exclud faptul că voi candida la funcția de președinte”, a declarat Igor Dodon. 

Acesta a mai menționat că acum trebuie de lăsat la o parte toate supărările personale. „Pe urmă vom vedea cine e mai puternic, mai frumos. Acum noi trebuie să salvăm țara și pentru acest lucru trebuie să ne unim”. 

#Igor_Dodon #Alegeri_prezedențiale

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button