Societate

În capitală au loc exerciții de antrenament privind deplasarea coloanelor oficiale pentru Summit-ul CPE din iunie

La această oră în sectoarele Centru și Botanica ale Capitalei se desfășoară exerciții tactice de antrenament privind deplasarea coloanelor oficiale, cu ulterioara deplasare spre localitatea Bulboaca, informează sursa.

Acesta este organizat de Ministerul Afacerilor Interne în coordonare cu autoritățile din sfera securității naționale și se desfășoară în condiții de trafic intens pe principalele artere ale capitalei.

Autoritățile mizează pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la  cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentară și respectarea regulilor în trafic.

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene (CPE)  precizează că, pe parcursul lunii mai, autoritățile din cadrul domeniului securității naționale vor organiza exerciții de antrenament pentru consolidarea cooperării interinstituționale, interoperabilității și sporirii capabilității de organizare și răspuns necesare bunei desfășurări a Summitului CPE, care va avea loc pe 1 iunie.

#Summit_2023# Chisinau #Republica_Moldova

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button