Societate

În Chișinău s-au născut mai mult de 10 copilași în noaptea dintre ani

Au venit pe lume în noul an şi le-au adus multă bucurie părinţilor. În noaptea de revelion, în Chişinău au venit pe lume mai mult de 10 copii, iar părinţii lor sunt încrezători că anul tigrului le va aduce micuţilor mult noroc, transmite sursa.

În noaptea dintre ani la Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” s-au născut doi copii.

Coincidenţă sau nu, ambii băieţei aveau câte 3 kilograme şi 800 de grame. Mai mult, ambii au devenit al cincilea copil în familie.

Pentru Stela Nagailîc a fost cel mai frumos revelion: „L-am ales împreună cu tatăl şi frăţiorii. După cum se vede un eveniment foarte-foarte important şi mult-aşteptat şi frumos. Ca fiecare mamă primele emoţii sunt bucuria că s-a eliberat, bucuria că şi-a văzut îngeraşul, frumos, sănătos. Mai mult nu-i trebuie”.

Ioncu Liliana, medic obstretician-ginecolog: „După orele 12:00 s-au născut doi copilaşi, doi băieţei, perfect sănătoşi, coincidenţă, ambii sunt al cincilea copil în familie. În saloanele prepartum la moment sunt 4 parturiente care urmează să aducă pe lume copilaşi”.

După miezul nopţii, la Institutul Mamei şi Copilului au venit pe lume doi gemeni, o fată şi un băiat.

Maxim Cazacu, purtător de cuvânt, Institutul Mamei şi Copilului: „În noaptea de revelion la Institutul Mamei şi Copilului a fost înregistrată o naştere, s-au născut o fetiţă şi un băiat, copii sunt bine, mama este sub supravegherea medicilor. Dacă e să facem o comparaţie cu noaptea de revelion 2021 atunci au fost 4 naşteri, fiind aduşi pe lume patru copii”.

Tradiţia spune că cei care vin pe lume în noaptea dintre ani vor avea noroc în viaţă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button