Societate

În nordul țării, brigada „Fulger” va desfășura exerciții tactice de antrenament. IGP: „Vă îndemnăm să vă păstrați calmul”

Poliția Republicii Moldova informează că astăzi, 26 octombrie, în nordul țării, Brigada de poliție cu destinație specială “Fulger” a  IGP va desfășura exerciții tactice de antrenament privind abilitățile polițienești la aplicarea procedeelor de identificare, neutralizare şi reținere a infractorilor, precum şi a stabilirii cazurilor de  încălcare a ordinii şi securităţii publice, transmite sursa.

În context, oamenii legii precizează că exercițiul nu are legătură cu situația de securitate din regiune și îndeamnă cetățenii să-și păstreze calmul și să se informeze din surse sigure. 

Potrivit Poliției, astfel de procese de instruire sunt organizate periodic și fac parte din planul de acțiuni al instituției, în scopul menținerii gradului înalt al capacității operaționale a structurilor de intervenție, perfecționarea deprinderilor practice, inclusiv prin antrenarea în acțiuni de mânuire a tehnicii din dotare.  

#Fulger #nordul_țării #antrenament #exerciții_tactice

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button