Societate

Incendiu puternic la Piața Centrală; 82 de salvatori și pompieri cu 24 de autospeciale, la fața locului

Incendiul a fost localizat la ora 21:20. Datorită intervenției eficiente IGSU, a fost anulat gradul sporit de intervenție nr. III. La moment, pompierii continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului, fiind create trei sectoare de luptă. În total sunt implicați 82 salvatori și pompieri din cadrul Inspectoratului cu 24 de autospeciale. De asemenea, sunt antrenate serviciile din cadrul MAI în număr de 44 de angajați din cadrul IGC și IGP. Victime nu au fost raportate, transmite sursa.

Pompierii din municipiul Chișinău au intervenit în această seară, după ce un depozit cu marfă a fost cuprins de flăcări pe strada Alexandru cel Bun 15. Potrivit primelor informații recepționate, focul a afectat mai multe gherete comerciale.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că mai multe depozite сu haine, încălțăminte și produse de uz casnic ard cu flacăra deschisă pe o suprafața aproximativ de 1000 m2.

Pentru lichidarea arderii întreaga garnizoana IGSU din municipiul Chișinău a fost ridicată pe alertă, cu 11 unități de tehnică de intervenție. În total din cadrul Inspectoratului sunt antrenați 80 de salvatori, efectiv de trupă și comandă.

Pentru gestionarea situației la fața locului a fost instituit statul major. Totodată, angajații Inspectoratului General de Poliție și Inspectoratului General de Carabinieri asigură securitatea publică în zona producerii incendiului.

La moment, salvatorii continuă să lucreze pentru localizarea și lichidarea incendiului. Victime nu au fost raportate. IGSU continuă gestionarea și monitorizarea situației.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.0:00/ 0:00

#Incendiu #Piața_Centrală #salvatori #pompieri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button