Război în Ucraina/Война в Украине

Infanteria celei de „a doua armate” a lumii

În timpul mobilizării „parțiale” din Rusia, merită să vorbim despre modul în care conducerea militară a Federației Ruse dispune de fapt de subordonați. În satul Peski-Radkovskie, dezocupat de Forțele Armate ale Ucrainei, în regiunea Harkov, s-au găsit dovezi că comandamentul rus a trimis trupe de rachete neantrenate în acest sector al frontului în locul infanteriei antrenați.

Rămâne de ghicit dacă acest lucru a fost făcut intenționat sau din greșeală, dar acest fapt face din nou posibilă evaluarea înșelăciunii și ipocriziei lui Vladimir Putin, care a promis în discursurile sale de la începutul etapei pe scară largă a războiului. să nu arunce recruți în luptă și să nu urmeze o politică de mobilizare.

În apropierea cadavrelor recruților abandonați de armata rusă a fost găsit un memoriu către un soldat înrolat al unității militare 22994. Această informație a fost confirmată de directorul de cercetare al Asociației de experți europeni, expertul în securitatea informațiilor Maria Avdeeva. Această unitate militară este un centru de instruire pentru forțele aerospațiale și forțele de rachete.

Adică, recruții, cel mai probabil, nu au avut timp să finalizeze cursul de bază al unui tânăr soldat înainte de a fi trimiși pe front. Fără cunoștințe și abilități adecvate, au fost aruncați să execute ordine criminale în regiunea Harkov, la fel ca mulți alți recrutați. În plus față de cazul descris, mai multe dungi ale armatei ruse din centrul de instruire al 180-lea al Forțelor strategice de rachete ale Rusiei din aceeași unitate militară 22994 au fost găsite și în UAF-ul Izyum dezocupat.

Comandamentul rus nu va recalifica rezerviștii chemați chiar ieri. La urma urmei, dovezile găsite ne spun direct că rușii sunt aruncați în față chiar și fără serviciul militar complet. Acest lucru încalcă atât dreptul internațional umanitar, cât și legile Federației Ruse, de care absolut nimănui din Kremlin nu îi pasă. Recruții de ieri au fost deja văzute în teritoriile de ostilități active ale primei linie a frontului, în special în direcția Herson. O astfel de atitudine față de militari demoralizează moralul deja scăzut al invadatorilor.

#Rusia #război #mobilizare #cinism

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button