Politică

Ion Ceban publică presupuse scurgeri din PAS. Reacția partidului

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a făcut publice, pe o rețea de socializare, presupuse scurgeri din PAS, iar mai exact ar fi vorba despre planul de organizare pentru Adunarea Națională „Moldova Europeană” din 21 mai. PAS nu a întârziat să vină cu o reacție, transmite sursa.

„Pentru reflecție. Vrem CNA, CEC, Procuratura să investigheze și să se pronunțe în acest caz. Rog să ne dați toți imagini și video cum și ce se întâmplă. Rog autoritățile locale sa fie cu ochiul pe oamenii „buni și virgini”. Cei care au avut instrucțiuni știu că am dreptate”, a scris Ion Ceban, atașând la mesaj presupuse scurgeri din PAS.

PAS a reacționat la presupusele scurgeri făcute publice și spune că Ceban „încearcă să distragă atenția de la scandalurile de corupție din Primărie”.

„În încercarea de a distrage atenția de la scandalurile de corupție din Primărie, mai nou, fiind prinși că au furat ajutoare umanitare destinate refugiaților ucraineni, femei si copii, Ceban publică niște capturi de ecran, chipurile de la o ședință tehnică PAS. Din prima zi am declarat că membrii și simpatizanții PAS vor fi în Piața Marii Adunări Naționale pe 21 mai. Mai mult, am decis să alocăm fonduri pentru a promova acest eveniment. Absolut toate cheltuielile partidului pentru acest eveniment, inclusiv subvențiile parțiale pentru transport, sunt alocate în mod legal și vor fi raportate, la fel, conform legii. Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană și îndemnam pe toată lumea sa fie prezentă pe 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale”, se arată în mesajul PAS.

Amintim că, la inițiativa președintei Maia Sandu, la 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizată Adunarea „Moldova Europeană”. Evenimentul se dorește a fi un mesaj ferm transmis comunității internaționale privind dorința cetățenilor Republicii Moldova de a fi parte a familiei europene.

#Ion_Ceban #PAS #scurgeri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button