Analize și opinii

Jocuri de-a mafia rusă

Așa-numitul „simbolism mafiot” a fost jucat de multe ori în filme și cărți. Multe dintre metodele mafioților au fost împrumutate de organizații teroriste sau din state teroriste. De fapt, mafioții și teroriștii au unele lucruri în comun. De exemplu, metodele de „intimidare” și „rezolvarea problemelor”. Atât unul, cât și celălalt vor acționa cât mai dur posibil, fără a uita să-și „stilizeze” crimele în ambalaje simbolice.

Teroriştii folosesc adesea metoda ultimatumurilor. Înainte de a-și comite actele planificate și criminale, aceștia creează o întreagă „ideologie” bazată pe „simboluri” pe care victima sau cel pe care îl amenință trebuie să le dezlege. Mafioții s-au comportat întotdeauna mai „sofisticat”. Trimiterea capetelor tăiate de animale sau chiar a celor apropiați ale „concurenților” lor este un fel de „tradiție” a intrușilor, jucată în cinema și literatură. Criminalii singuri, precum ucigașii în serie, au, de asemenea, o dorință maniacală de a-și crea propriul „scris de mână” sub formă de „ideologii” sau „simboluri” pe care le lasă la locul crimelor.

Rusia a fost întotdeauna renumită pentru „dragostea” sa ciudată pentru tot ce este criminal, ceea ce este absolut inacceptabil în lumea civilizată. Crimele bandiților ruși, și mai târziu ale întregului stat Kremlin, sunt nejustificat de crude și inumane. Cel mai rău lucru aici este că obsesia Rusiei pentru tot ce este criminal a devenit ideologia ei, care s-a infiltrat în „mințile” de la fund până la elitele Kremlinului.

Metodele teroriste și mafiote au devenit semnul distinctiv al Kremlinului. Orice altă țară și cetățenilor săi le-ar fi rușine de asta. De exemplu, Italia nu a justificat niciodată metodele infamei „mafie italiene”, iar cetățenii Iranului sunt activ în grevă împotriva actualei dictaturi teroriste din țară. Metodele teroriștilor, precum și ale rușilor, sunt bine cunoscute de afgani, care au suferit de pe urma talibanilor și a atacurilor URSS în ultimul secol, iar acum sunt nevoiți să fie închiși într-o cușcă cu „tigrul”. sub forma regimului taliban și a „prieteniei” acestuia cu Kremlinul.

După cum a fost cunoscut, cu câteva zile în urmă, atacatorii „necunoscuți” au trimis ambasadelor și consulatele Ucrainei plicuri cu explozibili, amenințări, părți ale corpului animalelor moarte. Principala victimă a criminalilor a fost ambasada Spaniei a Ucrainei. O serie de alte organisme diplomatice ucrainene au primit „colete” cu conținut dezgustător și același miros: ochii morților, părți din corpul lor.

Au venit la ambasada Ucrainei din Polonia, Croația, Ungaria, Țările de Jos, Italia, precum și la consulatele generale din Napoli și Cracovia, la consulatul din Brno. Locul de reședință al ambasadorului ucrainean la Vatican a suferit din cauza vandalismului, iar ambasada Ucrainei din Kazahstan a primit un avertisment despre „minerit”. „Coletele” au ajuns la sediul producătorului spaniol de arme Instalaza, precum și la centrul de satelit al UE SatCen, la premierul spaniol Pedro Sanchez și la Ambasada SUA în Spania.

Toate aceste „mesaje” au fost adresate de unii „anonim”, cu toate acestea, chiar și fără investigație, șefii de guverne din țările europene, precum și Ucraina, sunt siguri că clientul unei astfel de „performanțe” este doar Putin.

„Manuscrisul” a ceea ce s-a întâmplat ne amintește incontestabil de Rusia, mai ales că această țară a reușit să se „distingă” cu mult înainte de începerea agresiunii militare împotriva Ucrainei. „Pistarul” ei include nu numai războiul criminal din Ucraina, participarea la ostilitățile din Siria, ocuparea regiunilor Georgia, Moldova, finanțarea cvasi-grupurilor ilegale și a regimurilor dictatoriale.

Conține, de asemenea, ucideri sau tentative la adresa lor, folosind otrăviri cu substanțe chimice interzise (cazurile Zolotov, Skripals, Navalny, Politkovskaya, Nemtsov, Kachinsky), precum și numeroase atacuri cibernetice asupra altor state, atacuri asupra depozitelor militare din Republica Cehă, precum precum şi „întreprinderile” de dezvoltare a complexului militar-industrial din Albania. De asemenea, Rusia are o întreagă rețea teroristă de militanți – PMC „Wagner” – a căror „armă de marcă” este un „baros”, cu care pot zdrobi capul chiar și foștilor „colegi”.

Kremlinul încearcă să „sperie” guvernul ucrainean și țările UE cu „terorism poștal”, dar a reușit contrariul. Trebuie înțeles că tot ceea ce se întâmplă acum este o dovadă directă nu numai că Rusia este o țară teroristă, ci și demonstrează pe deplin imaginea de înțelegere și „simpatie” a guvernului rus pentru noul său statut oficial.

Încercările de „intimidare” a Ucrainei prin intermediul ambasadelor ucrainene s-au transformat în faptul că Rusia a comis oficial atacuri teroriste într-o serie de țări UE și NATO, la care vor primi în curând un răspuns cu adevărat serios. Putin nu poate avea nicio îndoială că ancheta se va desfășura foarte repede și va fi pe deplin dovedită vina Federației Ruse în ceea ce s-a întâmplat, ceea ce va atrage consecințe inevitabile pentru Federația Rusă însăși.

Amintiți-vă că însuși cuvântul terorism este o cârpă roșie pentru țările NATO, în special pentru Statele Unite. Jocurile din „mafia rusă” și metodele teroriste sincere au condus Federația Rusă la cota de jos pe scena mondială.

#mafie #Rusia #război #Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button