Analize și opinii

Mai mult de un sfert de milion de soldați pierduți de armata rusă în războiul împotriva Ucrainei: Trupele rusești trebuie distruse pe teritoriul ucrainean

Mai mult de un sfert de milion (250.800) de soldați ruși au fost uciși de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina. Armata rusă a pierdut deja 4254 de tancuri, 8278 de vehicule blindate de luptă, 4996 de sisteme de artilerie, 709 MLRS, 468 de sisteme de apărare antiaeriană, 315 avioane, 312 elicoptere, 4158 de UAV de nivel operațional-tactic, 4158 de UAV de nivel operațional-tactic, , 737 de unități de echipament special pe câmpul de luptă din Ucraina

Numai în ultimele 2 luni ale ofensivei, AFU a stabilit recorduri în ceea ce privește distrugerea artileriei rusești, a MLRS și a sistemelor de apărare aeriană. În plus, din luna mai a acestui an, armata ucraineană a stabilit recorduri în ceea ce privește distrugerea echipamentelor speciale ale trupelor rusești.

La începutul invaziei rusești la scară largă, Ucrainei i s-au acordat câteva zile pentru a exista. Cu toate acestea, poporul ucrainean a rezistat și astăzi se opune cu curaj agresiunii rusești. În același timp, pentru a schimba cursul războiului ruso-ucrainean, este necesar nu doar să se avanseze rapid, ci să se distrugă cât mai multe trupe rusești. Acest lucru nu le va permite rușilor să continue războiul pentru mult timp.

Astăzi, contraofensiva forțelor armate ucrainene este pe drumul cel bun. Armata ucraineană distruge metodic armata rusă, folosind eficient echipamentele occidentale și aplicând creativitatea în spargerea apărării rusești. Ucrainenii își dau seama că numai forța poate opri agresiunea rusă. Acesta este motivul pentru care partenerii occidentali continuă să furnizeze Kievului arme și echipamente militare. De exemplu, ieri, Statele Unite au aprobat livrarea către Ucraina a primului lot de tancuri Abrams, care urmează să ajungă pe front la începutul toamnei.

În ciuda amenințărilor constante ale Moscovei, țările occidentale ar trebui să continue să furnizeze arme Ucrainei pentru a ajuta poporul ucrainean să pună capăt războiului cât mai curând posibil. Sprijinul occidental continuu pentru contraofensiva Ucrainei va permite ca armata rusă să fie în sfârșit distrusă și să se negocieze cu Moscova de pe o poziție de forță, în condiții ucrainene.

Lăsarea chiar și a unei fracțiuni din teritoriul ucrainean Moscovei va încuraja Rusia să își repete agresiunea imediat ce Federația Rusă va fi capabilă fizic să facă acest lucru. Doar restabilirea granițelor Ucrainei recunoscute la nivel internațional este o soluție justă care poate sta la baza unei păci pe termen lung.

#război #Ucraina #Rusia #pierderi

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button