Politică

Maia Sandu a avut o discuție cu Klaus Iohannis despre situația complicată din regiune

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat, în această dimineață, cu președintele României, Klaus Iohannis.

Cei doi șefi de stat au vorbit despre situația complicată din regiune, cauzată de războiul din Ucraina, și despre deciziile adoptate la Consiliul European de ieri, transmite sursa.

Președinta Maia Sandu i-a mulțumit Președintelui Klaus Iohannis pentru susținere și solidaritate în raport cu Republica Moldova, în contextul evoluțiilor curente, și pentru angajamentul de a ne ajuta în continuare țara.

De asemenea, cei doi șefi de stat au convenit ca Republica Moldova și România să-și coordoneze acțiunile pentru a asigura asistența necesară refugiaților din Ucraina.

„I-am reconfirmat și în această dimineață președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, în discuția telefonică avută, sprijinul deplin al României pentru Republica Moldova și cetățenii săi în acest context dramatic în care se află regiunea noastră. Ne coordonăm îndeaproape pentru a gestiona această situație”, arată un mesaj al președintelui Klaus Iohannis transmis pe Twitter.

#Maia_Sandu #Klaus_Iohannis #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button